SzIRT VI.

SzIRT VI. – Szatmári Ifjú Reformátusok Találkozója
Szamoskér – Liget tábor 2021. augusztus 16-19. Hétfő-Csütörtök

Szeretettel várjuk az idei évi konfirmandusokat és a tőlük idősebbeket, tehát 12 éves kor felett.

Fedett szálláshely 60 fő, (ami jelentkezési sorrendben töltődik fel), illetve van még sátorozási lehetőség – (van helyben sátor)
A tábor díja: 5.000 Ft/fő/4nap – a jelentkezési határidőig rendezni kell a lelkésznél.

Jelentkezni emailben lehet: szirttalalkozo@gmail.com
(Jelentkezéskor szükség van a teljes névre, születési adatokra, gyülekezet nevére, szállás igény- faház vagy sátor, telefonos elérhetőségre és 18 éven aluliaknak szülői nyilatkozatra -mellékelve lent.)

Jelentkezési határidő: augusztus 2. hétfő

A hét fő témája: Hősök, példaképek! „”Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az ÚR mindenütt, amerre csak jársz.” (Józs 1, 9) Az előadások mellett még lesznek kiscsoportos beszélgetések, áhítatok, éneklések, vetélkedők, játékok, gyalogtúra, biciklitúra, kenutúra.Augusztus 16-án, hétfőn reggel 8 órától kezdve a kora délelőtti órákban lesz a regisztráció, amelyet követően elfoglaljuk a szálláshelyeket, ezt követően a 10:00 megnyitóval, énektanulással indul el a tábor.
A reggel áhítattal kezdődik, majd a délelőttökön a reggelit követően énekléssel folytatjuk a napot, egy előadást követően pedig kiscsoportokra oszlunk és tovább beszélgetjük az előadásban hallottakat. Az ebéd elfogyasztása után több program közül is lehet választani, ami fakultatív ugyan, de valamiben részt kell venni mindenképpen (gyalog, biciklitúra, kenutúra, kézműves). Ezt követően hasonlóan vacsorával, esti áhítattal énekléssel, és közösségi programokkal zárjuk a napokat.
Augusztus 19-én, csütörtökön a délelőtti záróelőadás úrvacsorával egybekötött istentisztelet lesz, majd ezt követően elhagyjuk a szálláshelyet.

Várjuk szeretettel gyülekezeteink ifjúságának jelentkezését!

képek a táborról itt…

SzIRT 2021 jelentkezés meghívó és szülői nyilatkozat