VII. SzIRT – Géberjén

 

10 éves a SzIRT!

SzIRT – Szatmári Ifjú Reformátusok Találkozója
Géberjén – Sulyom Ifjúsági Szálló (4754 Géberjén, Kossuth utca 46.)

2022. augusztus 1-4.. Hétfő-Csütörtök

Szeretettel várjuk az idei évi konfirmandusokat és a tőlük idősebbeket, tehát 12 éves kor felett.

Fedett szálláshely 64 fő, (ami jelentkezési sorrendben töltődik fel), illetve van még sátorozási lehetőség – sátort a jelentkezőnek kell biztosítani.

Jelentkezni és érdeklődni mindenekelőtt a lakóhelyed szerinti református lelkésznél lehet vagy az alábbi email címen:

szirttalalkozo@gmail.com
(Jelentkezéskor szükség van a teljes névre, születési adatokra, gyülekezet nevére, szállás igény- faház vagy sátor, telefonos elérhetőségre, és ha van, akkor a speciális étkezési igényekre. 18 éven aluliaknak szülői nyilatkozatra – mellékelve. A szülői nyilatkozatot a résztvevők hozzák magukkal a táborba, leghamarabb 4 nappal a tábor előtt lehet kitölteni!)

 

A tábor díja: 8.000 Ft/fő/4nap – a jelentkezési határidőig rendezni kell az esperesi hivatalban (4751 Kocsord, Táncsics u .50. +3630-5295387) – vagy Szabó Béla ifjúsági referensnél (+3670-3870848). A tábor díja tartalmaz minden felmerülő költséget a négynapos találkozóval kapcsolatban – szállás vagy sátorhely, étkezés, túrák, belépőjegyek)

Jelentkezési határidő: július 18. hétfő

A tábor megadott programok mentén fog zajlani. A mindennapos reggeli és esti áhítatok, éneklések és előadások után kiscsoportokra fogunk szétoszlani és a megadott témán belül további érdekes és játékos feladatokra lehet számítani. Ezeken túl készülünk még bicikli-, kenu-, és gyalogtúrázni, valamint különböző kreatív játékokba és foglalkozásokba is részt lehet venni.

 

Augusztus 1-én, hétfőn reggel 8 órától kezdve a kora délelőtti órákban lesz a regisztráció, amelyet követően elfoglaljuk a szálláshelyeket, ezt követően a 10:00 megnyitóval, énektanulással indul el a tábor.
Augusztus 4-én, csütörtökön a délelőtti záróelőadás úrvacsorával egybekötött istentisztelet lesz, majd ezt követően elhagyjuk a szálláshelyet kb. 11 órakor.

Várjuk szeretettel gyülekezeteink ifjúságának jelentkezését!

SzIRT 2020 jelentkezési info

SZÜLŐI NYILATKOZAT TÁBOROZÁSHOZ